WECANHELP centraliseert de hulp die aangeboden wordt door burgers, bedrijven en verenigingen op één portaal, en biedt vluchtelingen en verenigingen een eenvoudige en gecentraliseerde toegang.

WeCanHelp is een platform dat de hulp centraliseert die aangeboden wordt door burgers, bedrijven en verenigingen die zich mee willen engageren.

WeCanHelp is gegroeid uit een humanistische benadering die alle politieke, ideologische en religieuze verschillen overbrugt. Ons doel is bij te dragen tot een pragmatische oplossing voor de integratieproblemen waarmee vluchtelingen te kampen hebben.

Alle hulp is hier welkom!

Ik help

Deze pagina is bestemd voor al wie hulp wil aanbieden. Je kunt je berichten opstellen in je eigen taal. Het WeCanHelp-team valideert ze dan en zet ze online.

De berichten verschijnen in  chronologische volgorde, maar kunnen gefilterd worden op verschillende criteria. Het platform biedt ook de mogelijkheid om de specifieke noden van vluchtelingen waar verenigingen ons attent op maken, door te geven aan de aanbieders.

Ik heb hulp nodig

Vluchtelingen en verenigingen kunnen de berichten lezen die voor hen van belang zijn. De berichten worden gesorteerd op verschillende criteria, die ook gecombineerd kunnen worden om gerichter hulp te vinden. Zo zijn de zoekopdrachten duidelijk en gestructureerd.

Het WeCanHelp-team kan bovendien gestructureerde bestanden aanmaken voor de partnerverenigingen die het wensen, om zo beter te beantwoorden aan de activiteiten en de noden van partnerverenigingen. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Wie zijn wij?

De initiatiefnemers van WeCanHelp handelen vanuit humanistische waarden. Via dit platform wensen ze een pragmatisch beheer mogelijk te maken van de problemen waarmee vluchtelingen te maken krijgen bij hun integratie, over alle politieke, ideologische en religieuze verschillen heen.

Website : www.wecanhelp.be
Facebook : http://www.facebook.com/wecanhelpbe
Twitter : http://twitter.com/wecanhelpbe

PRESCONTACT

Bénédicte d’Huart : benedicte@wecanhelp.be, +32 477 22 34 99

Het persbericht downloaden